Hyvä asiakas,

FMG edellinen vuosi oli yrityksen historiassa monessa mielessä ennätyksellinen, sillä saavutimme noin 100 % kasvun liikevaihdossa samoin kuin henkilöstön määräkin yli ensimmäistä kertaa 40 henkilöön. Suurin osa edellisen vuoden kasvusta meni kotimaan markkinoille, mutta tällä hetkellä vienti on vetänyt hyvin ja näyttääkin, että toinen puoli tuotannosta menee vientiin sekä länteen että itään kotimaasta katsottuna. Olemme niin ikään olleet ahkeria uusien tuotteiden kehityksessä ja tulevaan sesonkiin lähdetään monessa mielessä kokonaan uusilla tai uusiutuneilla tuotteilla.

Kesän näyttelyssä Okrassa esittelimme asiakkaillemme keväällä julkistetun uuden TLN 250 tielanan, uudistetun alueauramalliston ja kokonaan uuden heittävän nivelauran. Uutuudet kiinnostivat asiakkaita, joista erityisen kiinnostavaksi osoittautui uusi heittävä nivelaura. Nivelauraa testattiin Lapin keväthangilla ja testaajien mukaan toiminta oli erinomaista ja aura kevyttyöntöinen. Uuteen kaarevilla siivillä olevaan auraan saa lisäksi vielä erityiset heittosiivet molemmille puolille, jolloin aura toimii myös paksuilla keväthangilla heittäen lumen penkalle. Uusi aura on kiinnostanut kovasti ja sitä onkin myyty jo moneen maahan syksyn sesonkia varten.

Uudistettu 2019 alueauramallisto on saanut entistä terävämmän teräkulman, uudet välyksettömät tapitukset, suuremman etuvisiirin ja uudet tienhoidon huomiovärit. Uusilla muutoksilla aura leikkaa selvästi paremmin märkää lunta, käy hiljaisemmin ja entistä tasaisemmin. Entiseen malliin aura heittää hyvin lunta jo pienilläkin nopeuksilla samoin aurauspenkan reuna saadaan teräväksi ja puhtaaksi.

Osa edellä mainituista uusista tuotteista on jo nyt AGCO Suomen myyntipisteissä ja uudet nivelaurat saapuvat pisteisiin syyskuun aikana. FMG esittelee mainittujen tuotteiden lisäksi uuden entistä kehittyneemmän alaterän lokakuun aikana, jolloin uusien tuotteiden esiinmarssi 2019 vuoden aikana on kyllä järeällä tasolla. Hyvät asiakkaat, ottakaa yhteyttä paikallisiin AGCO Suomen myyntipisteisiin ja tutustukaa uusiin tuotteisiimme. Meillä on siellä osaavat myyjät, hyvät esitteet ja tuotetietoa löytyy runsaasti myös internetistä ja FMG:n sosiaalisesta mediasta.

Facebook

YouTube

 

 

Toivotan teille hyvää ja menestyksellistä syksyn jatkoa FMG tuotteiden kanssa! 

Markku Lappalainen
Toimitusjohtaja