MTK ja FMG ovat sopineet bonusedusta MTK:n ja SLC:n jäsenille vuodeksi 2019. Tämän sopimuksen perusteella MTK:n ja SLC:n jäsen on oikeutettu opintomatkaan Pietariin ostaessaan FMG:n vaihtolavaperävaunun tai tielanan sopimuskauden aikana. Bonusetu on voimassa kaikkiin vuoden 2019 aikana tehtyihin kauppoihin.

Kaupan yhteydessä on ilmoitettava MTK:n jäsennumero. FMG tarkastaa MTK:n jäsenyyden.

Bonusetu oikeuttaa yhden henkilön matkaan ja halutessaan asiakas voi ottaa kumppanin mukaan hintaan 550€ (FMG laskuttaa suoraan asiakasta). Bonusedun voi halutessaan luovuttaa perheen jäsenelle. Lisätietoja matkasta voi kysyä Jarkko Hyyrönmäeltä.

Opintomatka Pietariin

Opintomatka tehdään Pietariin Allegro-junalla ja matka kestää kolme vuorokautta (kaksi yötä). Matka lähtee joko Helsingin, Lahden tai Kouvolan rautatieasemalta. Matkoja tehdään menekistä riippuen kaksi tai kolme vuoden 2019 aikana, ensimmäinen kesäkuussa. FMG tiedottaa matkasta suoraan asiakkaille, jolloin he voivat valita tarjotuista ajankohdista itselleen sopivan.

Opintomatkaa varten asiakas huolehtii itse sekä passista että viisumista Venäjälle matkan ajalle. Kun matkan ajankohta on sovittu, viisumi hoidetaan suoraan omasta matkatoimistosta FMG:ltä lähetetyn ohjelman mukaisesti. Matka sisältää junamatkat, majoituksen, ruokailut sekä kyydit, mahdolliset pääsyliput ja opastuksen Venäjällä tutustumiskohteisiin.  Matkan tarkoituksena on tutustua FMG:n ja MTK:n yhteistyöjärjestö AKKOR:in toimintaan Venäjällä sekä Pietarin nähtävyyksiin. FMG lähettää asiakkaille tarkan ohjelman hyvissä ajoin ennen matkaa aikatauluineen, samoin kaikki matkalla tarvittavat tiedot ja ohjeistukset.

Lisätietoja matkasta:                

Jarkko Hyyrönmäki, 0405321467